K&S


Bent u opzoek naar een elektricien die jou nieuwbouw samen met jou komt bespreken op elektrisch vlak en volledig realiseert tot een eindfase, of zoek je iemand met de nodige kennis om voor of samen met jou je renovatie onder handen te nemen?

 

Bel ons dan gerust voor een afspraak en vrijblijvende offerte. Wij helpen je graag in de zoektocht naar de meest praktische en energiezuinige oplossingen in jou projecten!

Ook voor een zelfbouwpakket, een voorbedrade kast op maat of een deel of je gehele woning geautomatiseerd met teleruptors, logo of zelfs een domotica systeem naar keuze?

We bespreken samen met jou je wensen en noden om het project van je droomhuis te realiseren.

De voorkeur die u hebt naar bepaalde materialen of afwerking kan allemaal besproken worden, wij werken met hoogwaardige producten van bekende namen.

Wij zorgen voor al het materiaal dat je nodig zal hebben op elektrisch vlak van de aardingslus tot de gehele afwerking van het huis.

Situatie en eendraadschema worden samen afgeleverd zodra het project ten einde is, klaar om de woning te laten keuren.

 

Heb je voor een zelfbouwpakket gekozen & heb je nog enige vragen of twijfel je ergens aan kan je ons altijd contacteren, we staan je graag bij om je project tot een goed einde te brengen.

De aansluiting in de kast komen we graag voor u doen en dan gebeurd er tevens een laatste controle zodat de gecertificeerde firma’s de keuring kunnen komen verstrekken.

 

Wij bieden onze service & onze ervaring aan op vlak van elektrische nieuwbouw, renovatie, verlichting binnen, buiten & automatisatie van uw woning, K&S verzekerd u van een positief "gekeurd" eindresultaat!

Uren


Ma-Vrij: 09:00 - 20:30


Za: 09:00 - 16:00


Zon: Op afspraak

© Copyright. All Rights Reserved.

Get in TouchBelgië , Antwerpen , Oevel

Email: info@kse.be